Sopar dels Borja

Dissabte 18 |  22:30h | Claustre

Gama&Blasco Ensemble
Musique de table
Priscila Gama, flauta
Laia Blasco, flauta i veu

TransferMove Cía. de Danza
Poesia i dansa
Toni Aparisi
Alba Galdón
Carmen Comes
Nicole Victoria Zurita

Queda’t a gaudir d’un sopar temàtic al voltant dels Borja al claustre del Monestir. En el sopar se serviran entrants, plat principal, beguda i postre amb un catering creat i oferit per Cotonera i un menú literari al voltant dels Borja i la poesia del Segle d’Or valencià. El sopar estarà amenitzat amb poesia, dansa i musica del Renaixement en directe.

Per a accedir al sopar és necessari realitzar una reserva prèvia*. La reserva inclou també accés al concert ‘Plant d’amor’ de Capella de Ministrers que tindrà lloc a les 20:30h

Amb la col·laboració de Bodegas Vicente Gandía.

Quédate a disfrutar de una cena temática en torno a los Borja en el claustro del Monasterio. En la cena se servirán entrantes, plato principal, bebida y postre con un catering creado y ofrecido por Cotonera y un menú en torno a los Borja y la poesía del Siglo de Oro valenciano. La cena estará amenizada con poesía, danza y música del Renacimiento en directo.

Para acceder a la cena, es necesario realizar una reserva previa*. La reserva incluye también acceso al concierto ‘Plant d’amor‘ de Capella de Ministrers que tendrá lugar a las 20:30.

Con la colaboración de Bodegas Vicente Gandía.

*Data límit per a reservar: dimart 14 de juny
Cancel·lacions grauïtes fins al 13 de juny.

*Fecha límite para reservar: martes 14 de junio
Cancelación gratuita hasta el 13 de junio. 

Si tens cap dubte o desitges més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres: 

961 78 00 15 | +34 672 220 090 | culturalcdm@gmail.com