Open call 2019

open call V1.pngFestival Renaixement
(1-7 juliol)

Música, teatre, tallers, performance, lectures, 
conferències…

DEADLINE: 19 març 2019


La Fundació Cultural CdM obri el termini de recepció de propostes de grups, intèrprets i creadors/ores per a formar part de la programació de la 3a edició del Festival Renaixement que se celebrarà a València entre els dies 1 i 7 de juliol de 2019. Es tindran en compte propostes al voltant del renaixement enviades abans del 19 de març (inclòs)

L’objectiu del Festival Renaixement és estimular la curiositat de públic de totes les edats cap a aquest moment de la història i potenciar la sensibilitat cap al patrimoni artístic produït al context socioeconòmic del Segle d’Or valencià mitjançant projectes que aprofundisquen en aspectes relacionats amb el repertori musical i la cultura del renaixement.


Fundació Cultural CdM announces an international open call, aimed to all artists in every branch of the arts (visual, theatrical, musical, conferences), focusing on renaissance art. Renaixement Festival will take place from the 1st to the 7th of July in the Monastery of Sant Miquel dels Reis in Valencia (Spain). The aim is to encourage the audience’s curiosity towards that period in history fostering a greater sensitivity to the artistic heritage produced in the socioeconomic context of the valencian Golden Century through projects that deepen in aspects related to the renaissance’s culture and its musical repertoire.

Formulari de sol·licitud
Fotos i descripció dels espais