Open Call 2023

Festival Renaixement

(14 – 16 setembre 2023). Deadline: 15 de febrer.
Agrupacions i artistes


Un any més la Fundació Cultural CdM ha obert una convocatòria de recepció de propostes de grups i intèrprets per a formar part de la programació del VII Festival Renaixement que es celebrarà a València entre els dies 14, 15 i 16 de setembre de 2023. Es consideraran propostes d’agrupacions al voltant del Renaixement enviades abans del 15 de febrer (inclòs).

Atendrem qualsevol dubte en el correu culturalcdm@gmail.com


CAS

Un año más, la Fundació Cultural CdM ha abierto una convocatoria de propuestas de grupos e intérpretes para formar parte de la programación del VII Festival Renaixement que se celebrará en Valencia entre los días 14, 15 y 16 de septiembre de 2023. Se tendrán en cuenta propuestas de agrupaciones en torno al Renacimiento enviadas antes del 15 de febrero (incluido).

Atenderemos cualquier duda en el correo culturalcdm@gmail.com


EN

Fundació Cultural CdM has launched an open call aimed to early music ensembles for taking part in the 7th Festival Renaixement that will be held in Valencia from 14th – 16th of September 2023. Proposals focused on Renaissance repertoire sent before 15th February (included) will be taken into consideration.

We will attend any doubts at culturalcdm@gmail.com